25 Kasım 2011 Cuma

Üüüüüüüüüüfffflüyorum dumanımı!

Parmaklarım kabız oldu. İçimden yazmak gelmiyor. Aklımda binbir türlü film dönüyor ama yazamıyorum. Kimseye derdimi anlatamıyorum. o değil de kağıda da dökemiyorum. Beni ağlatmak istiyorlar. Canımı yakmaktan zevk alıyorlar. Ailem, sevdiklerim, yakınlarım, arkadaşlarım.. Birer Birer terk ediyorum onları.. Bu huy içime işledi.. Kalbimi kırana karşı hiç birşey hissedemiyorum. ne öfke ne hırs ne bişey.. Kavradığım bir gerçek var. Yanlız bırakılıyorsun.. Belli bir süre sonra sen uçmak istemesende itiliyorsun..  ''yenimi çakozladın ezik!'' diyorsunuz dimi demeyin üzülürüm! kanatlarını çimtikliyorlar. Uç git onların yerini daraltma diye.. ne yaparsan kendine yapacaksın. Ama onlar alay edecek.. belki hayallerinle belki ideallerinle.. Burnunun dibindeki bile hayalini kıskanacak! Yapamazsın, eziksin diyecek Amacı seni söndürmek.. sabun köpüğü gibi sönmeni zevkle izleyecek.. o da yapamayacak ama senin gölgende de kalmayacak!
Başarına kendi payını katacak! başarısızlığın da bok atacak! bir zamanlar kendi yapamadıklarını sen yapabiliyorsan. ya da cesaret gösteriyorsan yapabileceğine dair, seni yerin dibine sokmak için elinden geleni yapacak! özgüvenini parçalayacak. seni ağlatacak!..


Hı hı gece yastığa başını bastırıp ağlayacaksın çığlık atmak isteyeceksin ama mümkün olmayacak. kaçıp gitmek isteyeceksin. olmayacak. kalkıp yapabildiklerini göstereceksin. alay edecekler. evet!!! onlar senin hayallerinle alay edecekler! komik muhabbetlerine malzeme olacaksın. o birine anlatacak biri diğerine yaptığın iyi işler sandıklarda saklanacak. kötü şeyler yayılacak tüm  sülaleye.. O ailenin akılsız mantıksın salak o en kötü o en alay edilesi o en bokum işleri yapan zavallı kızı olarak kalacaksın. onlar bok beyinli çocuklarıyla övünürken seni bok çukuruna sokacaklar. çocuklarının bile sana her bakışı sana ''ne bok olduğunu biliyorum'' bakışı olacak. ezileceksin o bakışla.. Sonra o kötü kadın seni odaya götürecek o bembeyaz kollarını çimtikleyerek yatağın üzerine ittirip yüzüne tükürecek '' hani akıllanmıştın, özürlü beyinsiz! ne boksunki hayvandan da betersin sen! '' diyecek sonra siktirolup gidecek o hanımevladı çocuklarına test çözdürmeye sen o çocukların teyzesi olsan bile o kadına göre onların tırnakları olamayacaksın. onlardan nefret edeceksin bu sefer ama suratlarına söyleyemeyeceksin içinde koca bir enkaz oluşacak kalp kırıklarından asla tamir edilemeyeceğini bileceksin ama yinede bakacaksın o insanların suratına yalancıktan sırıtacaklar sana boğazlarını sıkmak isteyeceksin ama olmaz yapamazsın! edepsizz! öz ablan o senin! seni piç gibi azarlayan öz ablan! annenin yapmadığı muameleyi yapan öz ablan! özü çıkasına ablan!
Aslında kötü bir şey yapmadığını bilecekler. edepsiz, namuzsuz bir kız olmadığını bilecekler ama bu yakıştırmayı bile cuk oturtacaklar üstüne.. yapmadım desen de yaptın onlar bilir hepsini herşeyi bilir onlar sen haltları yerken onlar yanındaydı çünkü.. yaa yaa..


Onlara  karşı için o kadar soğuyacak ki artık sevgi de hissetmeyeceksin nefretde Soyutlamak isteyeceksin kendini seni hiç olmamış varsaymalarını isteyeceksin ölmek için çok gençsin.. hani hayallerin?

Hiç yorum yok: