20 Ekim 2011 Perşembe

Yastayız!

Soyunuz kurusun!
Eliniz, kolunuz kalkmasın!
Allah size derman vermesin!
Nasıl kıyarsınız lan nankörler! Bir insanın gözünün içine baka baka vurmak nasıl bir şey?
Aynı bayrağın altında, aynı vatanın toprağında yaşadığınız insanları ''dağdan inip bağdakini kovma'' felsefesiyle nasıl gencecik insanlara kıyarsınız?!


Sen! Rabbim'in suratına tükürdüğü mahluk! Allah sana gün yüzü göstermesin! yüzün hiç gülmesin! Sen şehidimin bastığı toprağa kurban ol! Zerresinin zerresine bile layık değilsin bu Vatan'ın.
Cahillikten pislikten insanlıktan çıkmışlıkla övünen aklı sıra kendi hakkını ve bütün kürt halkının hakkını savunmaya çalışan it sürüleri! Siz '' yeter artık bitsin bu savaş kan akmasın! de bese!'' diyen kürt analarının ayaklarına kurban olun! Türk analarının ayaklarına kurban olun! Dağda iki kardeşi bir birine kırdıran köpekler!
Siz '' Bir evladımı dağa götürdüler Bir evladımı askerde Dursun artık bu kan!'' diyen kürt  analarını mı savunduğunuzu sanıyorsunuz?
Siz gavur tohumları! 1 yıllık karısını zorla dağa götürüp ''dağdakilere de karılık yapacaksın!'' diye helalini sizin gibi ciğeri kokuşmuş orospu çocuklarının yanında heba etmiş piçlerimi savunuyorsunuz yoksa?!
Siz eline silah alıp dağa çıkıp 10 yaşında çocuklarının beynini yıkayarak bu ülkeyi avcunuza alabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
Siz dağa götürdüğünüz eşlerinize, bacılarınıza çok mu namuslu bakıyorsunuz orada?
Siz ki öyle pislik öyle namustan bihaber öyle kalleşsiniz ki Yediğiniz kaba tükürmekten çekinmeyensiniz siz!

Siz ki dağ da öldürdüklerinize şehitlerimize o kirli ellerini süren kendi bacılarına tecavüz eden orospu çocuklarısınız! Namus namus diye geçinip ar, edep bilmeyen kanı bozukların evlatları!
O ağlattığınız anaların Bu ağlattığınız türkiyenin Ciğerini yaktığınız Müslümanların Kimsenin hayrını görmeyesiniz! o silah tutup ateş ettiğiniz elin hayrını görmeyesiniz!
Siz bu akıttığınız göz yaşlarının bin misli ağlayasınız! Siz silah doğrulttuğunuz o vatan evlatlarının tırnağına kurban edilesiniz!

Kim yapıyorsa, kim yaptırıyorsa, kim sebep oluyorsa, kim engel olmuyorsa Allah bu vatanın toprağına basmayı bu havayı solumayı nasip etmesin! Toprak kabul etmesin sizleri!

2 yorum:

Mia Wallace dedi ki...

ne güzel yazmışsın.. yastayız evet..

Zift dedi ki...

Tesekkürler Mia.. Allah milletimize sabır versin. bize de..