14 Şubat 2012 Salı

Hare'Mim'

Mimlenmenin olağan gururunu yaşayarak Harem kurmaya karar veriyorum bu 'Fak dı love day's' dediğim pis günde.. Zaten bugün çarşamba ve ya pazartesi siz karıştırıyorsunuz, Şizofrenler!

Az önce ablama çok pis şaka yaptım, pttden güllü dallı kartpostal alıp güzelce bir not yazıp gönderen olarak ablamın beğendiği Kenan imirzalioğlu diyip cihangirden tırt bir adres seçip pulunu mühürünü bastırıp masasına bıraktım. garibimin suratı şekilden şekle girdi yazık.. onunda saplar gününü kutluyorum burdan o göremesede olsun.

Ve haremimi kurmaya başlayım hemen..

İlk olarak haremde müzik ve eğlence şart hocam o yüzden karadenizimin uşağı Marsis gurubu olmalı..



Sonra Barney Stinson.. bu adamın ifadeleri bile beni güldürüyor.. çok sempatik üstelik bakıp bakıp neşelenir 4 nala savaşa giderdim..


Ve hakan meriçliler... Bu bana gelip ''sen ve beeaann hılılıylılıyy'' diye şarkı söyleyip birde ''yooooooooo'' çeksin zaten gerisine gerek kalmaz...



Ve son olarak Mostafa zamani... Ağğhh bu adam hep sakalını bıraksın. ''Aal'' filmindeki karizmasından hiçbirşey kaybetmesin hep böyle çetrefilli, esrarengiz baksın ben o filmdeki ''alkarısı'' denen şeyden bile şeyetmem -korkmam demiyorum korkarım ama bitarafım yemiyor.- Bu da benim sultan süleymaan'ım olsun ben öyle padişahı yieerim yieeriim :() şaka.. sadece kilit altında tutar bakanın gözünü oyarım..


Yanlız bu kadar herifi bir araya topladık bunlar ''yeaa bu hatun bize bakmiyii, bizi kullaniyii'' diye tercih değiştirirlerse işte o zaman hepsinin kellesini alırım kellesiniiii!!!

3 yorum:

Zift dedi ki...

Keşke türkçe yazaydın bacım.. (

deeptone dedi ki...

:)))))) klas hare'm.

yeni mimin var bende.
:)

Zift dedi ki...

deeptone: tişikkirlir :) geleceğim ve mim'i yapacağım söz :)