10 Şubat 2012 Cuma

İvana ile zıvanadan çıkmak...

Gaffandaki nedir? diye sorarlar adama bro..

Ben uzay mekiği olduğunu düşünüyorum o şeyin, ya da bu abi hayvansever ve kafasında fare besliyor.'' Ömer'e bıraz trendlerını takıp etmesını ve sac stılını deistırmesını onerıyorumz...'' -İvana Sert.. Ömer saçını sevmedım.. Bu yuzden Bızımle deyılsın...

ve İvana, Zıvana'dan çıkmıştır artık...

3 yorum:

Missbone dedi ki...

Hahahah :) Hiç güleceğim yoktu ya.:) Bu sıralar İvana Sert üzerinden yapılan espriler favorim zaten.:D

Zift dedi ki...

Missbone: :) İvana sert de iyi malzeme veriyor ama..:)

Ceylan Eren dedi ki...

haktan akdoğan ile aynı kişi olduğuna dair teoriler söz konusu ömerin.

ilk teori;
aslında ikisi de yoktur.
bir adam vardır ve hem ufolarla hem de kuranla ilgilidir. lakin bu ikisini aynı ortamlarda tartışamamakta ve canı çok sıkılmaktadır. ya kahvede kuran bilgilerini konuşabilir, ya da uzay bilimleri proflarıyla ufo bilgilerini .
hayatı ikiye bölünmüş gibidir.
kahvede ufo konusunu açsa millet götüyle gülmekte, camide namaz çıkışı 'rosewell olayını saklıyolar bence' dese kimseden reaksiyon alamamaktadır. profesörlere kuran şifreleri konularını açsa şeriatçı diye damgalanmaktadır.
ve bir bün bu dahiyane çözümü bulur...
gidip tarlabaşından garip, kalın telli bi peruk satın alır. garip peruğu kafasına geçirdiği ilk an karakterin adını koyar “ömer çalıkıl” fakat kurandaki şifreleri ifşa edeceğinden, insanların aklını çeleceğinden soyadını “çelakıl” olarak upgrade eder. ufo larla ilgili yeni bulgulara ulaştığı ve bunları insanlarla paylaşmak istediğindeyse çalı kılından peruğunu çıkarıp gözlük takar, haktan olur. artık rahattır.

diğer teori ise;
aslında ömer çelakıl diye biri yok, ama saçı var ve gerçek. haktan akdoğan bakmış saçları uzayınca çok garip oluyor, mahalle baskısı görüyor. bu baskıdan kaçmanın en kolay yolu olan olan kurana yöneliyor, ömer karakterini yaratarak saçlarını dilediğince uzun kullanabiliyor. herkes de ona büyük saygı duyuyor mahallede ezbere biliyo diye kuranı. saçına kimse lakaplar takmıyor. uzaylılarla rahatlıkla kurandaki şifreleri tartışıyor.

böyle.