18 Temmuz 2011 Pazartesi

Blog'da yeniyim çay'a da beklerim..

Efenim şu blog'u bir çözemedim gitti. zaten yapayanlızım ha burda! diyorum yeni postlar yaziyimde iki yorum atanım olsun :) Yanlızlık kötüdür dostlar bir de yaz tatilin yoksa daha bi kötüdür yani amma velakin halimize ahvalimize şükretmek gerek ne durumda olan insanlar var dii mi ama?.. biliyorum.. ha bu blog'un hiç izleyicisi yorum atanı olmicak :( ( azcık acındıriyim kendimi  demi :P )  yanlızım dostlarııım yanlızım yanlıızz dım dırırırımm ♪♫♪♪♫

 
Evet sevgili bloggerlar sevgili kardeşlerim ağbiilerim şu koca blogger ailesine bende katılmış bulunuyor, beni yanlız bırakmiycağınızı ümit ediyorum. Yorumlarınızı ve mimlerinizi dört gözle bekliyorum. büyüklerimin ellerini küçüklerimin gözlerini.. Amaan kucak dolusu sevgiler işte..


Esen kalın..



Not : noktalama işaretlerinde özürlüyümdür. kusuruma bakmayınız zira el yazımda kötü olduğundan öğretmenlerim çivi yazısı yazdığımı söylerlerdi..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Aramıza hoş geldin canım , bende bir blogun ilk izleyicisi olduğum icin gururluyum, mutluyum ...

Zift dedi ki...

Hoşbuldum. Sende hoşgeldin Çok mutlu oldum ilk izleyicim olduğun için tekrar teşekkür ederim :)

Takıntılı ergen dedi ki...

hoşgeldiin :) vala bende imla kurallarına hiç uymuyorum. konuştuğum gibi yazmak daha çok hoşuma gidiyor

Zift dedi ki...

Takıntılı ergen; hoşbuldum. Sende hoşgeldin benim fakir blog'uma (:
Aynen konuştuğum gibi yazmak daha basit noktasıydı, virgülüydü zahmet ama bak elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum artık (:

yorum kısmında problem var yeni kayıtlarımda yorum yazma olayı görünmüyor neden bilmiyorum biri bana yardım etsin yüffen :'(