17 Eylül 2011 Cumartesi

İlk mim ilk göz ağrısı :P :)

Pek sevgili e.n.k Ve Kırmızı başlıklı pollyanna Beni mimlemiş efenim pek heeeyy canlı capcanlı bir mimle karşınızdayım eheh
mimimimimiiize başlayalım o vakit

İlk düzenli okuduğunuz blog ve hissettikleriniz; Şimdi şöyle ki ben google'da kendimden bezmiş gezinirken ella'nin bloguyla tanışmış oldum ardından e.n.k, Kırmızı başlıklı polly-o zaman takıntılıydı bu hatun-, üfürükten prenses derkeen uzadı gitti işte ben pucca'yla başlamadım ne farklıyım dimee :D
Sanal alemden tanışıp görüştüğünüz Blogger'lar; Maalesef yok ama henüz yok ilerde olur ins.

Blog dünyasına adım attığınızda,gökyüzünde ki yıldız kadar parlak gelen,asla onun gibi olamam diye düşündüğünüz Blogger'lar; Immm çok var. Hepsini saymam mümkün olmaz ama yani şimdi benim ne eksiğim var ben neden olmayayımki yıldız kimin Hem bende sıtar ışığı var teyzem giller öyle diyo :)

Kendinize yakın bulduğunuz Blogger'lar; Dedim ya yeniyim daha.. Ama sıcacık insanlarla dolu burası bir çoğuna kanım kaynadı bile..
Moda blogları arasında en sevdiğiniz Blog; Lacheen, BeTwin Us. çok okumuyorum moda blog'u kıskanıyorum hemen :)

Yazılarını okurken keyiflendiğiniz Blogger'lar; İzlediğim bütün blog'lar tabiki.. Hepsini ayrı bi keyifle okuyorum..

Sürekli sayfasını açtığınız,okuyup yorum bırakmadan çıktığınız Blogger'lar; Iııüüü Yani yeni izlemeye aldıklarıma yorum bırakmıyorum ilk başlarda ama tabiki devamı aynı olmuyo yorum iidir iii :)

'Blogger' dediğiniz an aklınıza ilk gelen isimleri yazıyoruz ,burda link vermiyoruz,aklınıza gelenleri patır patır yazıyoruz sadece. Bakalım kimler aklımıza yer etmiş ve nicklerini ezberlemişiz. Kopya çekenin ... neyse kopya çekmezsiniz siz nasıl olsa hayatımızda ki en samimi yer burası öyle değil mi?; ella, e.n.k, mia, kırmızı başlıklı pollyanna, hayal meyal, bir ince ses, missbone, pucca, siminya, pembe esinti, turuncu masallar, zombi, gezenti, vişne çürüğü, googhan, by mutu, cips yiyemeyen kız, leah, ilham kerizi, pembe kereste, tırt. aklıma bu kadar geldi unuttuklarımdan özür diliyorum cücük hafızalıyım unutuyom hemen kusuruma bakmayın canlarım..

Bir mimimimin daha sonuna geldik -havaya bak sanki mim koleksiyonu yapmış haspa dediğinizi duyar gibiyim :D- ikinci mimi de cevaplarım kısmetse..

Ay unuttum la Burda adı geçen herkes mimlidir yapmayanın rüyasına gircem aynı şöyle:


Şimdi şablon değiştireyim...

2 yorum:

bırtutamkekik dedi ki...

:))
ilahi..
finaldeki söz çok hoştu:)
sayfanıza bayıldım.
takiçinizim.
bende sizi bekliyoum sayfama,kulvarlarımız farklı olsa da:)
sevgiler..
bende rüyanıza girmiyeyim sonra;)
bekliyorum..

Zift dedi ki...

birtutamkekik: Çook Teşekkürleeer! Hoşgeldin bloguma hemen geliyorum senin blogaa! Geldim :)